Tausamiga o Qingming—O se Aso Salu Tuugamau

O le Qingming (Malamalama Malamalama) Festival o se tasi lea o le 24 mafuaaga vaevaega vaega i Saina, pa'ū ia Aperila 4-6th tausaga taʻitasi. A maeʻa le tausamiga, o le vevela o le a tulaʻi aʻe ai le timu e faʻatuputeleina. O le taimi maualuga lea mo le suatiaina o le tautotogo ma le kiona. Ae o le Qingming Festival e le gata o se vaitau vaitau e taʻitaʻia ai galuega faʻatoʻaga, ae sili atu o se tausamiga o le faʻamanatuga.

src=http___pic1.zhimg.com_v2-9226f44abcd4d9c0d08135d734d48734_1440w.jpg_source=172ae18b&refer=http___pic1.zhimg.webp

O le Qingming Festival e vaʻaia ai le tuʻufaʻatasia o le faanoanoa ma le fiafia.

O le aso sili lea ona taua o le taulaga. O Han ma vaega toʻaitiiti i le taimi nei e ofoina atu taulaga i o latou tuaa ma salu tuʻugamau o maʻi.

Ona fai ai lea o le Hanshi (Fua'ai Malūlū) i le tasi aso a'o lumana'i le Qingming Festival. E pei ona masani ona faalautele e o tatou tuaa le aso i le Qingming, na mulimuli ane tuufaatasia.

I Qingming Festival ta'itasi, e tumutumu fanuatanu uma i tagata e o mai e salu tu'ugamau ma ofo atu taulaga. O feoaiga i luga o le ala i fanuatanu ua matua'i pisi lava. Ua matua fa'afaigofieina tu ma aga i aso nei. Ina ua uma ona saluina tu'ugamau, e ofoina atu e tagata mea'ai, fugalaau. ma mea e fiafia i ai e ua oti, ona susunu lea o mea manogi ma tupe pepa ma ifo i luma o le papamaa faamanatu.

src=http___inews.gtimg.com_newsapp_match_0_8414944017_0.jpg&refer=http___inews.gtimg.webp

E ese mai i le faanoanoa o tagata salu tuugamau, e fiafia foi tagata i le faamoemoe o le tautotogo i lenei aso. O le Qingming Festival o se taimi e susulu malosi ai le la, ona lanumeamata ai lea o laau ma mutia ma toe olaola le natura. Talu mai aso anamua, ua maua e tagata. na mulimuli i tu ma aga o le tautotogo.

E fiafia tagata e felelei kites i le taimi o le Qingming Festival.Kite lele e moni lava e le faatapulaaina i le Qingming Festival.O lona tulaga ese o loo taoto i le lele o tagata kites e le gata i le ao, ae faapea foi i le po. o le filo e pei o fetu pupula, ma o lea, ua taʻuaatua”'s moli.

O le Qingming Festival o se taimi foi e totoina ai laau, aua o le fua o le ola o laau e maualuga ma vave ona ola laau mulimuli ane.Aso Arbor.Ae talu mai le 1979, o le Arbor Dayna faamautu i le aso 12 o Matith e tusa ai ma le kalena Gregorian.


Taimi meli: Mati-31-2022