O le a le mea e mafaufau i ai pe a Filifilia Pi'i Fa'agaau Sili

o fa'amau fa'agaau sili mo au galuega fa'atino, o lo'o i ai nai vaega taua e mafaufau i ai.O lenei vaega o le a faʻamatalaina na mea, e aofia ai le fetuutuunai, fetaui, ma meafaitino.Ia mautinoa e faitau ma le toto'a lenei vaega ina ia malamalama i mea uma e alu i le filifilia o fa'amau fa'agaau sili.

Ituaiga
E i ai ni nai ituaiga eseese o fa'amau fa'agaau, ma e tofu i latou ma o latou malosi ma aoga.

· Fa'amau fa'amau: O fa'amau fa'agaau fa'a siuu e fa'aalia ai se u'amea u'amea u'amea umi e afifi fa'atasi ma se fa'avili e mafai ona fa'aoga e le fa'apipi'i e fa'amau ai le fusi.A'o fa'amauina e le fa'apipi'i le sikulima, na te tosoina pito e lua o le fa'aili i itu eseese, fa'aaoga le tele o le mamafa.E le gata i lea, o la latou mamanu e mafai ai ona fa'apipi'i fa'amau fa'agasolo e fa'afetaui mo le tele o lapo'a fa'agaau.
_MG_2967
_MG_2977
_MG_3793

· Fa'amau fa'amau: O fa'amau fa'agaau fa'aau puna e faia mai le fasi uamea e tasi e punou i se lautele fa'apitoa.E lua laupepa e mafai e le tagata faʻaoga ona oomi i se pea pili e tatala ai le pipii.O le taimi lava e tatala ai, e tapuni le pipii, faʻapipiʻi le mamafa i le faagaau.O nei pipi e vave ona fa'apipi'i, ae e le mafai ona fetu'una'i.E mafai fo'i ona fai sina fa'aletonu i nofoaga pupuni.

_MG_3285

· Fa'amau taliga: O fa'amau taliga e fai mai le fusi u'amea e tasi e fusi fa'atasi e pei o se fa'amau fa'ailoga sikulima ae fai si mafiafia.O nei pipii e iai se fa'amau u'amea e pipii i luga mai le fa'aili ma ni pu fa'atatau mo le fa'amau e se'e i totonu.E fa'aogaina e le fa'apipi'i se pa'i fa'apitoa e oomi ai le taliga (se vaega e mafai ona pa'u o le pipi'i), toso le fa'amau e tapuni ma fa'ataga le fa'amau e pa'u i totonu.

_MG_3350

Meafaitino

O fa'amau fa'agaau e tu'u i ni tulaga faigata—e moni lava.E masani ona iai i totonu o si'osi'omaga susū pe fa'aalia fo'i i sua e pala.Mo lena mafua'aga, e taua le filifilia o se tasi e faia mai mea sili ona lelei ina ia tumau le toe faʻaleleia poʻo le faʻapipiʻiina ma tumau e leai se gase.

E toetoe lava o se tulafono e tatau ona sili ona lelei fa'amau fa'agaau u'u u'amea i le fausiaina.u'amea uamea e malosi, umi, ma tetee i le pala.O le u'amea tautotogo fa'avela vevela ose filifiliga fo'i, e ui e le'o fa'a'ele'elea e pei o u'amea u'amea.O mea laiti o le a vave elea, ona o le condensation ma vailaʻau o le a faʻavaveina ai le faʻamaʻi.O le taimi lava e vaivai ai le pipii, e mafai ona vavae ese i lalo o le mamafa

Fegalegaleaiga
O le fa'aaogaina o le ituaiga sa'o o pipii mo se galuega fa'apitoa e taua tele.Mo se fa'ata'ita'iga, o le fa'amauina o se fa'agaau i luga o se fa'alava fa'apipi'i ma ni ivi 'aso'aso e le'o se galuega mo se pipi'i manifinifi;afai e le o sa'o atoatoa le pipii, e le oo lava i se omiga i luga o se seti o ivi—o se fua lena mo se liki.

Mo mea fa'apipi'i u'amea, e sili ona lelei le fa'aogaina o le pipi'i fa'atasi ma se pa'u mafolafola pei o se fa'a sikulima po'o se fa'amau taliga.E sili ona lelei fa'amau fa'amau mo le pipii o se fa'agaau i luga o se mea fa'apipi'i, e pei o le fa'aisaisa fa'apipi'i i totonu o se ta'avale.

O mea a le fa'agaau e le taua tele e pei o le fuaina lelei o le pipii.O le fa'amalosiina o se pipi'i e la'ititi tele o le a fa'afefe ai le fa'agaau, pe a lelei lava.O le fa'aaogaina o se pipi'i e lapo'a tele e le lava le mamafa.

Saogalemu
E iai ni nai manatu e tatau ona mafaufau i ai pe a fa'aoga saogalemu fa'amau fa'agaau.

· O lo'o fa'amauina e le au gaosi fa'amau fa'aili fa'aili mai i laupepa uumi o u'amea.O le fa'ailoga fa'ailoga e mafai ona tu'u ai se pito mata'ai i le pito o le fa'aili.Fa'aeteete pe a taulimaina.

· E mafai ona fai si le mautu o pipii pe a pipii i auvae o se pea piliki.E sili le ofuina o le puipuiga o mata e 'alofia ai le fa'afuase'i ona tu'u se fa'amau fa'a'au'au leaga i le mata.

· E ui o se fa'amau fa'agaau o se mamanu faigofie, latou te fa'aogaina vave le mamafa.Afai o lo'o e uuina le pipii a'o fa'amau, ia mautinoa e uu le pito i fafo o le pipii.So'o se pa'u e maua i le va o le pipii ma le fa'agaau e ono a'afia i se manu'a leaga.

A'o le'i faia ia fa'amau fa'agaau sili, o le filifilia o le ituaiga sili mo se poloketi o le a le faigata tele.O le lisi o loʻo i lalo o nisi o faʻamau sili ona lelei o le a faʻafaigofie ai.Ia mautinoa e faʻatusatusa ituaiga taʻitasi e filifili ai le mea saʻo mo le poloketi, ma ia mautinoa e teu i lou mafaufau manatu pito i luga.


Taimi meli: Apr-15-2021